Кабінет Міністрів прийняв постанову «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності в галузі рибного господарства та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державним агентством рибного господарства».

Ця постанова була внесена на розгляд уряду розробником документа - Міністерством аграрної політики та продовольства, повідомили у профільному відомстві.

Постанова була розроблена в рамках виконання Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки та Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Постанова затверджує критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності в галузі рибного господарства, уточнює періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) та впорядковує державний нагляд (контроль), що здійснюється Державним агентством рибного господарства України.

Прийняття цієї постанови дозволяє впорядкувати діяльність органів рибоохорони, а саме - оптимізувати кількість планових заходів державного нагляду (контролю) у галузі рибного господарства.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234