За підсумками 2012 року мешканцям зруйнованих і старих будинків у Донецьку було виділено 36 квартир. Про це у ході прес-конференції заявив донецький міський голова Олександр Лук'янченко, повідомляє прес-служба міськради.

Зокрема, 17 квартир було надано для відселення мешканців житлового будинку №8 по вул.Треньова , 2 квартири - для розміщення жителів будинку №58 по вул.Горького, по 2 квартири - для мешканців будинків по вул.Фонвізіна, Тиходонської, Красногорської, 3 квартири для відселення по вул.Нечаєва, 6 квартир для відселення зі старих будинків Застанціонного селища.

«У першому півріччі цього року ми плануємо віддати 5 квартир для відселення із ветхих будинків. А у третьому-четвертому кварталі буде закладений будинок на 72 квартири у Будьонівському районі спеціально для відселення мешканців із таких будинків», - зазначив Лук'янченко.

Нагадаємо, голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький, заявив, що в області в даний час близько 100 житлових будинків перебувають в аварійному стані, необхідне якнайшвидше відселення їхніх мешканців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204