Уряд сприятиме дослідженню і популяризації національного культурного надбання. Про це йдеться у привітанні прем'єр-міністра України Миколи Азарова з нагоди Дня пам'яток історії та культури, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Культурна спадщина є невід'ємною частиною світового надбання, відіграє важливу роль у розвитку національної свідомості, живить почуття любові до рідної землі, гордості за свою країну. Від того, як ми ставимося до неї, залежить імідж України як висококультурної держави з глибинним духовним корінням», - зазначив він.

За словами прем'єра, уряд приділяє велику увагу створенню умов для збереження неперевершених скарбів української історії та культури і сприятиме дослідженню та популяризації національного культурного надбання.

«Ми всі цінуємо нелегку працю працівників сфери охорони культурної спадщини заради збереження національних святинь. Ваша відданість справі дозволяє надійно зберегти для прийдешніх поколінь безцінні історичні пам'ятники. Уряд вітає вас із професійним святом. Бажаємо вам здоров'я, щастя, злагоди і благополуччя у ваших родинах і нових досягнень на благо України», - підкреслив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248