Окружний адміністративний суд Києва відмовився позбавити члена фракції «Батьківщина» Юрія Одарченка депутатського мандата.

Відповідне рішення оголосила сьогодні суддя Любов Маруліна, відмовивши таким чином у задоволенні відповідного позову жителя Донецької області Сергія Горбатова, який просив задовольнити його позов і зобов'язати Центральну виборчу комісію позбавити Одарченка депутатських повноважень за сумісництво, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, 13 квітня Одарченко заявив, що 17 квітня Окружний адміністративний суд Києва розглядатиме справу про позбавлення його депутатських повноважень. За його словами, ця справа ґрунтується на позові громадянина Горбатого про те, що реєстрація Одарченка народним депутатом відбулася з порушенням закону, оскільки на момент реєстрації він був членом правління товариства з обмеженою відповідальністю.

Як доказ до позовної заяви додано протокол загальних зборів ТОВ «Донецьк-Аква» про обрання Одарченка членом правління. «Таким чином, він намагається довести, що на момент реєстрації я порушив закон і був членом правління підприємницької структури», - сказав Одарченко.

Нардеп заявив, що не має жодного відношення до будь-якого підприємства.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

264