Щонайменше дві ракети впали в районі ізраїльського курортного міста Ейлата, не заподіявши жертв і руйнувань, але змусивши владу призупинити роботу місцевого аеропорту, повідомив офіційний представник поліції Мікі Розенфельд.

Ізраїльська влада поки не говорить, хто може стояти за обстрілом найпівденнішого міста Ізраїлю, розташованого на узбережжі Червоного моря. У минулому на Ейлат, де відпочивають тисячі туристів, у тому числі з Росії, не раз падали ракети з території суміжного Синайського півострова, який належить Єгипту, передає РІА «Новини».

«Наскільки я знаю, є два підтверджені місця падіння ракет. Інформації про потерпілих на даний момент не надходило. З міркувань безпеки закрито аеропорт Ейлата», - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що ракети впали на пустирях. Поліцейські, в тому числі співробітники вибухотехнічної служби, продовжують прочісувати Ейлат, жителів якого про обстріл оповістила сирена повітряної тривоги. Місцеве радіо повідомило, що ще два снаряди, можливо, долетіли до сусіднього йорданського міста Акаби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

426