Київська міська державна адміністрація підготувала пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови Руслана Крамаренка.

Так, Києву виділено з державного бюджету 100 млн грн на реконструкцію Поштової площі, 96 млн грн на будівництво метро на ж/м Теремки і 11 млн грн - на будівництво комплексу водопостачання на ж/м Осокорки-Північні.

Крім того, за рахунок перерозподілу, передбачаються кошти на виконання важливих термінових завдань: у рамках підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі виділено додаткові кошти на реконструкцію парку «Володимирська гірка» (8 млн грн), облаштування пішохідної зони від Пішохідного мосту до Поштової площі (10 млн грн), проектування реконструкції Паркової алеї з реконструкцією транспортного вузла на перетині Дніпровського спуску і Дніпровського проїзду (1 млн грн). Ще 10 млн грн буде спрямовано на будівництво школи у 6-му мікрорайоні житлового масиву Осокорки, а 6,5 млн грн - на реконструкцію доріг у селах Підгірці та Ходосівка, прилеглих до полігону відходів №5.

«Сьогодні більшість замовників вже почали роботи, і їх вартість вимагає деяких уточнень у межах виділених асигнувань з міського бюджету. Зокрема, в межах передбачених асигнувань виділено 38,7 млн ​​грн для погашення заборгованості минулих років, по деяких об'єктах скорегована вартість проектних робіт. Крім того, у березні було прийнято розпорядження про розподіл коштів природоохоронного фонду. Із загального переліку 23 об'єкти - це роботи капітального характеру, на які передбачається направити 40,4 млн грн», - пояснив Крамаренко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184