Президент України Віктор Янукович ініціює впровадження центрів адміністративних послуг в усіх регіонах. Про це Глава держави сказав під час спілкування із ЗМІ у Вінниці, як повідомили ForUm'у в прес-службі Президента.

За його словами, Вінницька область є лідером в реалізації такого проекту. Зокрема, створено центральний і три регіональні центри адміністративних послуг.

На прикладі роботи Вінницького центру адмінпослуг вже можна робити висновки про переваги та недоліки у реалізації даного проекту, зазначив Янукович. Органам центральної влади і центрам адмінпослуг необхідно скоординувати свою роботу для того, щоб налагодити співпрацю і допомагати громадянам в оформленні тих чи інших послуг, наголосив Глава держави.

«Переконаний, що й інші регіони підуть цим шляхом», - сказав Янукович.

Під час наради з адміністративно-господарським активом Вінницької області Президент доручив міністру соціальної політики Наталії Королевській активно брати участь у роботі в рамках таких центрів, щоб громадяни могли отримувати в них не тільки адміністративні, а й соціальні послуги.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров вимагає поліпшити якість надання в Україні адміністративних послуг.

Президент України Віктор Янукович доручив міністру юстиції Олександру Лавриновичу та міністру економічного розвитку і торгівлі Ігорю Прасолову вирішити проблемні питання в роботі центрів надання адміністративних послуг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

907