Прем'єр-міністр України Микола Азаров зобов'язав керівників центральних органів виконавчої влади 20 квітня в рамках Дня довкілля особисто взяти участь у заходах з благоустрою у закріплених за міністерствами областях.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, згідно з дорученням глави уряду, особлива увага повинна бути приділена впорядкуванню меморіалів, пам'ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих захисників Вітчизни.

Крім того, необхідно привести у належний стан вулиці, площі, парки, та інші об'єкти благоустрою. Окремо Азаров звернув увагу на облаштування нових дитячих майданчиків і спортивних майданчиків.

Про результати проведеної роботи прем'єр-міністр вимагає проінформувати уряд 22 квітня.
Нагадаємо, що Указом Президента України від 6 серпня 1998 року №855 встановлено, що День довкілля проводиться щороку в третю суботу квітня.

Кабінет Міністрів України визначив міністерства, керівники яких відповідатимуть за взаємодію з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, а координувати відповідну роботу будуть перший віце-прем'єр і віце-прем'єри.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

369