Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає заяви про критичний стан київської дамби спекуляцією. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, він заявив сьогодні у Вишгороді після ознайомлення з роботою Київської ГЕС.

«Сьогодні у нас є спекуляції щодо критичного стану київської дамби. Але ніякого критичного стану немає. Я спеціально сьогодні поставив це питання керівнику «Укргідроенерго». Він доповів, що ситуація моніториться цілодобово. На сьогодні стан ні дамби, ні плотини не викликає ніяких побоювань».

Після чого він додав, що у самого керівника «Укргідроенерго» офіс розташований нижче рівня води водосховища. «Вже одне це говорить про те, що ми з вами перебуваємо у безпеці. Ці спекуляції нічого позитивного не несуть», - резюмував прем'єр.

Як раніше повідомляв ForUm, директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДержНС України Григорій Марченко заявив, що паводок все ще загрожує трьом регіонам України.

Нагадаємо, 3 квітня, близько 22:00 у селищі Бортничі на вулиці Коцюбинського прорвало трубу, по якій транспортується гарячий мул на поля Бортницької станції аерації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217