У Київській міськдержадміністрації стурбовані імовірністю того, що радикально налаштовані депутати на засіданні Київради в середу, 17 квітня, зірвуть затвердження рішення про впровадження проекту «Картка киянина». Про це повідомляє джерело у КМДА, пише «Обозреватель».

Інформація про те, що готується зрив сесії, на яку міська влада запланувала винести питання про «Картку киянина», підтверджується кількома незалежними джерелами.

Тим часом у КМДА серйозно стурбовані цими планами. Справа в тому, що на сесію в середу попередньо заплановане винесення питання про «Картку киянина». «Соціальний проект, ініційований керівником Києва Олександром Поповим, успішно пройшов «польові випробування», і тепер ми готові розширити його застосування. Затвердження проекту на сесії дозволить видати картку пенсіонерам, інвалідам і багатьом іншим соціально незахищеним категоріям киян. Тому нас серйозно турбує інформація про зрив засідання», - зазначило джерело в адміністрації.

Як повідомляє джерело у КМДА, на даний момент за дорученням керівника Києва проводяться переговори з опозиційними фракціями у Київраді. «Ми просимо про одне - підтримати соціальну ініціативу міської влади. Або як мінімум не заважати. Дозволити іншим фракціям затвердити проект», - зазначило джерело.

Нагадаємо, що пілотний проект «Картка киянина» стартував минулого року. «Картка киянина» дозволяє пільговим категоріям безкоштовно їздити у метрополітені, купувати у мережі комунальних аптек «Фармація» ліки зі значною знижкою. На даний момент картку у рамках пілотного проекту отримали 54 тисячі киян.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

172