Кабінет Міністрів України затвердив перелік міжнародних виставково-ярмаркових заходів, що проводяться за кордоном, участь у яких держава буде підтримувати не лише інформаційно, а й фінансово. Відповідне розпорядження уряд прийняв 15 квітня, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Згідно з документом, передбачається участь у 8 міжнародних виставково-ярмаркових заходах за кордоном, з частковим фінансуванням за рахунок бюджетних коштів, передбачених у держбюджеті на 2013 рік.

Розпорядження є правовою основою для органів виконавчої влади, щоб вжити заходів з підготовки національних експозицій України за участю вітчизняних підприємств, установ та організацій у міжнародних виставково-ярмаркових заходах за кордоном відповідно до чинного законодавства.

«Участь вітчизняних підприємств, установ та організацій у роботі національних експозицій України на міжнародних виставках і ярмарках за кордоном, організаторами яких є центральні органи виконавчої влади та установи, сприятиме поліпшенню міжнародного іміджу України, збільшенню експорту вітчизняної продукції, залученню інвестицій в економіку України, а також пошуку ділових партнерів, організації спільних підприємств тощо», - зазначили у Міністерстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303