З 24 квітня мобільний оператор «Київстар» закриває для підключення та міграції два основних пакетних тарифи - «Альо Квартал!» і «Супер Київстар». Про це на прес-конференції повідомив в.о. директора з маркетингу компанії Віталій Ворожбит.

Тих, хто встиг підключити ці тарифи, насильно переводити на нові пропозиції оператор не буде. А таких абонентів, за словами Ворожбита, близько 5 млн (або 18% абонентської бази).

Новим абонентам, а також тим, хто хоче поміняти тарифний план, натомість пропонуються тарифи «Країна Київстар» і «Діджус стайл». Від попередніх пропозицій вони відрізняються великим обсягом пакетних хвилин і більш високою абонплатою. У тариф «Країна Київстар» включено 150 хвилин всередині мережі при абонплаті в 1,10 грн на день, а в «Супер Київстар» - 70 хвилин всередині мережі за 1 грн. У тарифі «Діджус стайл» абоненту надається 120 хвилин за 0,59 грн на день, в «Альо Квартал!» - 100 хвилин за 0,35 грн.

З початку року свої тарифи переглянув і «Астеліт» (ТМ life :)). У березні вартість дзвінків на номери інших операторів у флагманському тарифі «Вільний life :)» зросла з 0,39 грн до 0,49 грн. Якщо абонент своєчасно не поповнив рахунок, вартість першої хвилини розмови всередині мережі також становить 0,49 грн. З 6 березня на 18% підвищилася абонплата в тарифі «life :) Шалений день» і тепер становить 1,5 грн. У низці другорядних тарифів і послуг розцінки також виросли. Головний виконавчий директор «life :)» Олександр Барінов пояснив, що підвищення пов'язане зі збільшенням операційних витрат. Зокрема, на 10% за минулий рік зросла плата за радіочастотний ресурс.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

583