Для забезпечення безперебійного перевезення пасажирів під час святкування Великодня 5 травня голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про організацію роботи міського пасажирського транспорту в цей день, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, Департаменту транспортної інфраструктури доручено в ніч з 4 на 5 травня продовжити на 1 годину роботу рухомого складу київського метрополітену і почати перевезення пасажирів 5 травня на 1 годину раніше.

Також у цей час продовжать на 1 годину і роботу рухомого складу наземного транспорту загального користування. А 5 травня наземний комунальний транспорт почне працювати теж на годину раніше, при цьому перевезення пасажирів буде організоване існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх і перших поїздів метрополітену.

Більше того, з 05:00 до 10:00 5 травня буде збільшено кількість одиниць рухомого складу на маршрутах, що пролягають біля місць проведення богослужінь, відповідно до пасажиропотоку. Для безпеки пасажирів та контролю за постійною роботою транспорту на лініях забезпечать чергування відповідальних осіб.

Як повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів рекомендував підприємствам зробити вихідними 3 та 10 травня у 2013 році. Зокрема, Кабмін рекомендує перенести робочий день з п'ятниці, 3 травня, на суботу, 18 травня, і з п'ятниці, 10 травня, на суботу, 1 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167