Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник пропонує позбавляти заробітної плати тих народних депутатів, які беруть участь у блокуванні роботи Верховної Ради. Про це він сказав в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє прес-служба ВР.

«Я запропонував зміни до Регламенту ВР, згідно з якими заробітна плата тим депутатам, які блокують роботу парламенту, не нараховується», - зазначив політик.

Він також нагадав, що один день блокування роботи вищого законодавчого органу держави обходиться платникам податків у кілька мільйонів гривень. «Тому я вважаю, що народні депутати повинні компенсувати збитки. Механізм такий - голова Верховної Ради подає в суд на депутатів, які блокують парламент, і з них стягуються кошти. І таким чином гривнею впливати на депутатів», - пояснив Олійник.

На його думку, парламентарії, які блокують роботу ВР, «крім гривні, повинні мати ще й совість». «Тому що всі, хто йшов у парламент, брали зобов'язання працювати», - підкреслив депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304