Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликав опозицію підтримати більшість у прийнятті законопроектів з євроінтеграційного пакета. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив під час Погоджувальної ради.

«Усе, що виписано в цих документах, відповідає євростандартам, рекомендованим ООН у рамках боротьби з корупцією. Ми б просили наших колег з опозиції, оскільки КПУ не голосує, приєднатися до голосування. Ми раніше заявляли обопільно, що важливо прийняти закони і йти по шляху євроінтеграції», - сказав він.

Крім того, Єфремов попросив парламентаріїв з опозиції не залякувати більшість.

«Не треба тут нікого залякувати, тому що це виглядає смішно і гротескно», - зазначив він. При цьому він висловив надію, що Рада на пленарному тижні працюватиме без несподіванок і розгляне максимум законопроектів.

Разом з тим він закликав депутатів розглянути питання про довіру Кабінету Міністрів за скороченою процедурою.

«Якщо ми будемо слухати годину звіт уряду, а потім ще за повною процедурою регламенту розглядати питання довіри уряду, то весь запас часу в п'ятницю займе розгляд організаційних питань. Я просив би обговорити: якщо ми виносимо на розгляд ці два питання і погоджуємося, то частину часу ми все-таки відводимо уряду, і годину за скороченою процедурою на розгляд питання про довіру уряду», - запропонував лідер регіоналів.

Як раніше повідомляв ForUm, у п'ятницю Рада розгляне питання про відповідальність Кабінету Міністрів.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231