Прем'єр-міністр України Микола Азаров висловив співчуття рідним і близьким видатного політичного, державного і громадського діяча, народного депутата України трьох скликань Станіслава Гуренка у зв'язку з його смертю, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Від уряду України та від себе особисто висловлюю вам глибоке співчуття у зв'язку з тяжкою непоправною втратою - смертю вашого чоловіка і батька, видатного політичного, державного і громадського діяча, народного депутата України трьох скликань Станіслава Гуренка», - йдеться в урядовій телеграмі.

Азаров підкреслив, що життєвий шлях Гуренка є зразком відданого служіння обраній справі і втіленням у життя ідеалів справедливого суспільства.

«Світла пам'ять про Станіслава Івановича, людину високої духовності і честі, справжнього громадянина і лідера назавжди залишиться в серцях усіх, хто з ним спілкувався, працював і щиро поважав за відданість Україні і відповідальність перед народом. Сумуємо разом з вами», - зазначив прем'єр-міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279