На цьому тижні на розгляд Верховної Ради винесено 110 питань. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час Погоджувальної ради заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

«Серед головних питань тижня продовжують залишатися законопроекти євроінтеграційного пакету», - зазначив він.

Крім того, за його словами, планується розглянути два проекти змін до Конституції України щодо гарантій недоторканності для окремих посадових осіб.

Також Рибак повідомив, що ВР розгляне питання допуску підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2013 році для участі у навчаннях.

«27 законопроектів пов'язано з реалізацією урядових ініціатив», - зазначив він.

Також Рибак розповів, що цього тижня планується розглянути два законопроекти про ратифікацію міжнародних договорів у рамках СНД.

«У середу о 15.00 пройдуть парламентські слухання про стан, заходи і перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи», - заявив голова ВР.

За словами Рибака, у четвер парламент може розглянути питання про обрання суддів.

«У п'ятницю після Години запитань до уряду ми повинні заслухати питання про відповідальність Кабміну, ініційовані опозицією, а також звіт Національної комісії з питань телебачення і радіомовлення за 2012 рік», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, у Міністерстві закордонних справ України вважають невідкладним ухвалення Верховною Радою законопроектів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і передбачених планом дій щодо впровадження безвізового режиму.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270