Завтра, 16 квітня, під час засідання Верховної Ради парламентарії розглянуть проект постанови про призначення позачергових виборів київського мера і депутатів Київської ради.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, йдеться в попередньому розкладі засідань ВР на цей пленарний тиждень, розданому журналістам перед Погоджувальною радою.

Також 16 квітня відбудеться розгляд президентського законопроекту про внесення змін до ст. 98 Конституції України щодо повноважень Рахункової палати.

У середу, 17 квітня, буде розглянуто проект закону про внесення змін до закону України «Про столицю України, місто-герой Київ» щодо об'єднання посад голови Київської міської державної адміністрації та Київської ради.

У п'ятницю, 19 квітня, Рада розгляне проект постанови про відповідальність Кабміну.

Як повідомляв ForUm, 10 квітня голова Верховної Ради Володимир Рибак виключив можливість проведення засідань парламенту на пленарному тижні 16-19 квітня поза будівлею Ради.

ВАСУ визнав правомірним засідання більшості на Банковій.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225