В одному з південнобережних міст працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Криму виявили підпільний зал ігрових автоматів, повідомили в прес-службі кримської прокуратури.

Гральний клуб був ретельно законспірований. Автомати розташовувалися в нежилому будинку. Судячи з усього, власник даного закладу порахував, що вивіска «секонд-хенд» допоможе йому приховати в тіні незаконний бізнес.

Сторонніх в зал не пускали, відвідування клубу здійснювалося тільки за попереднім дзвінком. На момент візиту правоохоронців у закладі велася гра на гроші.

За інформацією начальника УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим полковника міліції Едуарда Онацького, під час перевірки правоохоронці вилучили 20 одиниць грального обладнання, а також грошові кошти в сумі більше двох тисяч гривень, виручені за даний вид незаконної діяльності.

Слідчим управлінням ГУМВС України в АР Крим зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом). Наразі правоохоронці встановлюють особи, які організували діяльність грального клубу й отримували з цього нелегальні доходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272