Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 5 по 12 квітня.

«Ми не такі багаті, щоб проводити постійно вибори. Це будуть вибори за наш з вами рахунок», - Президент України Віктор Янукович про розпуск Верховної Ради.

«На телебаченні і в ЗМІ культивувалася не «Бригада» - фахівці в області віднімання грошей, а фахівці в області створення нових технологій», - прем'єр-міністр Микола Азаров про часи культури і науки.

«Здоров'я не таке вже й погане, як хотілося б моїм ворогам. «Польовий командир» буде в строю в повному порядку», - екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко про своє здоров'я.

«Пригадується фраза з відомого кінофільму «Іван Васильович змінює професію»: «Мене терзають невиразні сумніви: у Шпака - магнітофон, у посла - медальйон... » Диявол, як відомо, часто ховається в деталях», - міністр культури Леонід Новохатько про гонорар Президента Віктора Януковича за написану книгу.

«Ключове питання, яке необхідно вирішити: потреба в техніці є, а грошей на її покупку немає. Майже гамлетівське питання: бути чи не бути?» - прем'єр-міністр Микола Азаров про закупівлю с/г техніки.

«П'ють чай, їдять цукерки, розповідають анекдоти. А іноді просять спиртні напої та бутерброди. І дуже рідко згадують про людей», - перший віце-спікер ВР Ігор Калетник про опозицію.

«Усе, що робили комуністи - вписано чорною фарбою. Вони не заслуговують навіть нашої оцінки того, що вони робили. Вони заслуговують тільки одного - Нюрнберзького процесу», - нардеп від ВО «Свобода» Ірина Фаріон про комуністів.

«Не можна щодня показувати смітники, думаючи, що ми колись від них позбудемося - навпаки, ми привчимо людей жити в цьому смітнику! Я образно кажу, може, грубо, але у мене наболіло!» - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що ЗМІ свідомо представляють ситуацію в Україні в негативному світлі.

«У нас в політиці дуже модним став популізм .. Як ви знаєте, я давно в політиці, я ніколи не обіцяв, не давав порожніх обіцянок», - Президент Віктор Янукович про те, що ніколи не давав порожніх обіцянок.

«Я впевнений, що сьогодні політика з порятунку Києва знову ж пов'язана не з виборами мера Києва - тим більше в нинішніх повноваженнях, які, як собаці кістку, кинули тому нещасному меру, якого насправді немає», - екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко про вибори мера Києва.

«На тлі його перших слів та інтерв'ю на волі різко потьмяніли політичні зірки опозиції», - регіонал Михайло Чечетов про вихід Юрія Луценка на свободу.

«Можна робити Україну відомою через виступи FEMEN - але в цьому випадку це така, дуже сумнівна популярність... а можна через досягнення в науці і технологіях... Треба нашій країні популярність давати іншими методами», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що акції жіночої організації FEMEN дискредитують імідж України у світі.

«Приходять такі запитання до мене на Facebook: а чому ти отримуєш таку високу зарплату? Та тому що не я її, до речі, встановив. Вона була встановлена ​​у 2005 році моїми попередниками... Чи справедлива вона? Ну, я, в принципі, вважаю, що несправедлива», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що його зарплата несправедливо висока.

«Ще древні люди говорили, що на небі двох сонць бути не може. Тому я думаю, що в стані трьох «богатирів» - Яценюка, Тягнибока і Кличка - почнеться нервозність», - регіонал Михайло Чечетов вважає, що звільнення Юрія Луценка вплине на розклад сил всередині опозиції.

«Мене колись у дитинстві, в ранньому дитинстві, дуже сильно обдурили... Пообіцяли взяти з собою в одну поїздку старші мої товариші. Я ніч не спав, рано вранці прийшов із сумкою, а вони ввечері поїхали... Я був дитиною з бідної сім'ї, а вони мене обдурили», - Президент Віктор Янукович про те, як його обдурили в дитинстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

992