Для поліпшення інвестиційного клімату в Україні домовленість з МВФ щодо кредиту є критично важливою. Про це сьогодні на «Ранковій дискусії з приводу макроекономічної ситуації і бізнес-прогнозів на 2013 р.», організованій Європейською бізнес-асоціацією, повідомила координатор програми в Україні, Білорусі та Молдові, глава департаменту подолання бідності та економічного менеджменту Всесвітнього банку Лаліта Мурті.

«У першій половині 2013 року ситуація буде залишатися такою ж. Слабкий зовнішній попит, також макроекономічний мікс, який використовує уряд України... ми вважаємо, що більш правильний макроекономічний мікс буде прийнятий завдяки політиці МВФ, який збільшить зростання, тому що збільшить впевненість в інвестиційному кліматі країни. Критично важливо, щоб з МВФ була домовленість щодо наступного кредиту», - заявила Мурті, повідомляє «РБК-Україна».

Як раніше повідомляв ForUm, місія Міжнародного валютного фонду, яка завершила свою роботу в Україні, має намір продовжити в найближчі тижні діалог з Україною щодо співробітництва в рамках нової програми «стенд-бай».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202