«Київавтодор» зобов'язується не зривати плани і закінчити ямковий ремонт доріг до 9 травня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам заявив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Петро Береговий після засідання Колегії КМДА.

«Сьогодні основний обсяг робіт спрямований на виконання ямкового ремонту. На день ремонтується близько 2400 квадратних метрів доріг. Погода дозволяє нам це робити, і ми нарощуємо темпи. Ті плани, які ми намітили щодо виконання ямкового ремонту, до 9 травня зобов'язуємося виконати», - заявив він.

Також, за словами Берегового, у найближчий тиждень буде направлена ​​ техніка для прибирання доріг від піщано-соляної суміші, яку висипали під час снігопаду. «Сьогодні всі механізми задіяні в цьому, також всі поливомийні машини переобладнують для виконання робіт з очищення доріг. Протягом цього тижня вони працюватимуть на виїзді, будемо проводити очистку та миття доріг», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Київміськдержадміністрації Олександр Попов зажадав від нового керівництва «Київавтодору» активізувати роботи з ремонту доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160