Курйозний інцидент стався у Німеччині за слідами візиту в цю країну Володимира Путіна. На поїзді, що прямував із Зальцбурга в Мюнхен, один із пасажирів під час перевірки документів пред'явив контролерам латвійське водійське посвідчення, видане на ім'я російського президента.

На правах була і фотографія Путіна. Пред'явив «документ» 27-річний російськомовний житель федеральної землі Нижня Саксонія, який пояснив, що придбав фальшиві права на ім'я Путіна на ринку в Росії. За його словами, це було зроблене виключно заради жарту.

Купити «права Путіна» уродженцю Німеччини по імені Лукас Байєр прийшло в голову через постійні натяки друзів, які часто дражнили молодого чоловіка за його разючу зовнішню схожість з російським лідером, повідомляє «NEWSru.com».


 
Однак суворі німецькі контролери гумор явно не оцінили і здали жартівника поліції. Там фальшивку вилучили, встигнувши, втім, високо оцінити її якість. Втім, ніяких інших санкцій до жартівника застосовувати не стали. Поліцейські лише попередили, що наступного разу за подібне порушення йому загрожує великий штраф.

Не виключено, що таким благополучним завершенням історії німець зобов'язаний саме Путіну, оскільки використання підроблених документів є серйозним кримінальним злочином.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

331