Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов зустрівся із співробітниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій Києва та восьми регіонів країни, які прибули допомагати столиці у боротьбі з наслідками небувалих снігопадів, повідомляє прес-служба КМДА.

Глава міськдержадміністрації подякував рятувальникам за активну участь у здійсненні невідкладних заходів щодо подолання наслідків негоди, нагородив їх Почесними грамотами Київської міської державної адміністрації та вручив іменні годинники.

За співпрацю у подоланні негоди і підтоплень у столиці висловлена Подяка Київської міської державної адміністрації керівникам Головних управлінь Державної служби України з надзвичайних ситуацій восьми регіонів країни та Києва.

Всього від імені міської влади, а значить, і від імені всіх киян, нагороди отримали 37 співробітників державного відомства.

Як раніше повідомляв ForUm, у Київ з областей України направили 85 одиниць спеціальної техніки, яка може бути задіяна при ліквідації можливого підтоплення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

178