Президент України Віктор Янукович наголошує на неприпустимості гальмування реформ, що реалізуються у країні, з боку окремих чиновників. Про це Глава держави сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Миколаївської області, повідомили ForUm'у у прес-службі Президента.

За словами Януковича, не всі закони, прийняті у рамках реалізації реформ, втілюються у життя. І в цьому є вина чиновників. «Я добре розумію, що армія чиновників, яка «сиділа» на дозвільній системі, почала втрачати заробіток», - сказав Янукович, коментуючи виконання законів, спрямованих на спрощення дозвільної системи.

Глава держави зазначив, що в Україні існує велика кількість чиновників, які живуть за рахунок бюрократичних процедур. «Наше завдання - змінити ситуацію кардинальним чином», - сказав Президент, додавши, що часто такі благі наміри «тонуть у болоті бюрократизму».

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що спроби зберегти корупційні лазівки у законодавстві будуть жорстко каратися.

Заступник глави Адміністрації Президента Сергій Ларін не виключає звільнення чиновників, які ще «не повернулися обличчям до людей».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

361