З сьогоднішнього дня власники валютних казначейських зобов'язань серії А можуть отримати дохід за першим купоном, який складе $23.

Виплата може бути здійснена у будь-якій валюті - доларах або гривнях, а також у готівковій чи безготівковій формі. Крім того, «Ощадбанк» за дорученням клієнта може перерахувати його дохід на рахунок, відкритий у будь-якому іншому банківському закладі. Про це в ефірі Першого національного завив заступник директора департаменту роздрібного бізнесу «Ощадбанку» Олександр Нестеренко.

«Виплата (купонного доходу) може бути проведена за бажанням клієнта або у готівковій формі, у готівковій валюті, або в безготівковій формі шляхом зарахування відповідної суми на рахунок клієнта. За дорученням клієнта ми можемо перевести ці кошти на його власний рахунок в іншому банку», - розповів Нестеренко, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня Міністерство фінансів починає виплату доходу за першим купоном по валютних казначейських зобов'язаннях серії А. Розмір виплати становить $23 на кожен цінний папір. Отримати дохід за своїми цінними паперами їх утримувачі можуть у будь-якому з відділень «Ощадбанку», які здійснюють операції з цими цінними паперами.

Нагадаємо, станом на початок березня поточного року казначейські зобов'язання серії Б були розміщені на суму $6 млн. Придбати дані цінні папери можна через уповноважені відділення державного «Ощадбанку» по всій території України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207