Посол Франції в Україні Ален Ремі констатує, що до 2016 року неможливо буде розглянути питання про асоціацію України та Європейського Союзу у випадку, якщо Угода про асоціацію не буде підписана у листопаді. Про це він сказав на круглому столі «Угода про асоціацію. Terra Incognita?».

«Ніхто не може сказати, коли буде підписана угода. Якщо її не підпишуть у листопаді цього року, то політичний календар до 2016 року не сприятиме підписанню угоди, і це буде великою втратою для всіх країн, у першу чергу для України», - сказав Ремі, повідомляють «Українські новини».

При цьому він підкреслив, що ЄС очікує продуктивної роботи від українського парламенту, і того, що депутати Верховної Ради сприятимуть роз'ясненню громадянам України суті і можливостей, які підписання угоди про асоціацію відкриє для них.

Нагадаємо, 10 грудня 2012 р. Рада ЄС із зовнішньої політики допустила можливість підписання Угоди про асоціацію з Україною під час саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі (Литва) у листопаді 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304