10 квітня відбулися матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонов-2012/2013, за підсумками яких визначилися півфіналісти турніру. Ними стали мюнхенська «Баварія» і каталонська «Барселона».

«Барселона» - «Парі Сен-Жермен» 1:1 (перший матч 2:2)

Тиждень тому команди зіграли з рахунком 2:2, а тому ПСЖ потрібно було обов'язково забивати. Команда Карла Анчелотті в першому таймі виглядала гостріше, тоді як у «Барселони» без Ліонеля Мессі, який перебував у запасі, гра в атаці не клеїлася.

Після перерви зусилля ПСЖ принесли результат. На 50-й хвилині Ібрагімович кинув у прорив Хав'єра Пасторе, який втік від Даніела Алвеса і точним ударом залишив не при справах Вальдеса.

Через десять хвилин на полі з'явився Мессі і на 71-й хвилині зробив те, чого від нього чекали. Форвард накрутив одного захисника, висмикнув на себе другого і зробив пас у район 11-метрової позначки. Там Давид Вілья відкинув м'яч Педро Родрігесу, який майстерно вразив ціль - 1:1. Матч у підсумку так і завершився нічиєю, і ПСЖ залишає турнір, так жодного разу і не програвши каталонцям.

«Ювентус» - «Баварія» 0:2 (перший матч 0:2)

Голи Маріо Манджукіча і Клаудіо Пісарро дозволили «Баварії» повторити результат тижневої давності і гарантували мюнхенцям путівку в півфінал.

У першому таймі гості легко справлялися з не дуже витонченими атаками «Ювентуса», а потім вирішили покінчити з інтригою. У середині другого тайму Ар’єн Роббен відзначився ударом у штангу, незабаром після чого Манджукич у горизонтальному стрибку пробив головою і вивів «Баварію» вперед. Туринцям треба було забивати вже чотири м'ячі, але замість цього знову відзначилися гості. Риску під першим єврокубковим поразкою туринців на новому стадіоні підвів Пісарро, який забив на 91-й хвилині.

Нагадаємо, раніше в півфінал Ліги чемпіонів пробилися дортмундська «Боруссія» і мадридський «Реал». Жеребкування півфінальних пар відбудеться 12 квітня.

За матеріалами «ЛІГАБізнесІнформ»,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1059