Голова Верховної Ради Володимир Рибак має намір озвучити заяву про вихід народного депутата Павла Балоги із фракції Партії регіонів на пленарному засіданні 16 квітня.

«Коли він (Павло Балога) направив першу заяву про вихід із фракції, я у керівництва апарату запитав: де заява? А мені кажуть: він забрав. А він же розповідає, що є заява і глава парламенту її не оголошує. Є вже нова його заява, і я її оголошу у вівторок, немає ніяких питань. Я вчора цю заяву отримав, і у вівторок (16 квітня) я її обов'язково оголошу», - сказав він.

Разом з тим спікер підтвердив, що у Раді зареєстровано заяву Віталія Немілостивого, який вийшов із фракції «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», про складення депутатських повноважень, повідомляють «Українські новини».

При цьому Рибак повідомив, що 9 квітня він отримав ще одну заяву Немілостивого з проханням поставити на розгляд його заяву про складання депутатських повноважень тільки разом з аналогічною заявою голови фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, якої в апараті Ради на даний момент немає.

На думку спікера, всі проблеми з подібними заявами пов'язані зі спробою депутатів таким чином піаритися.

За словами Рибака, на даний момент в апараті Ради більше немає заяв про вихід депутатів із фракцій.

Нагадаємо, 13 грудня 2012 року Павло Балога заявив про те, що написав заяву про вихід зі складу ПР і про передачу відповідної заяви Рибаку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

347