Голова Верховної Ради Володимир Рибак виключає можливість проведення засідань парламенту на пленарному тижні 16-19 квітня поза будівлею Ради.

«Ніяких виїзних засідань не буде. Будемо працювати у сесійній залі... Всі питання 16-19 квітня ми будемо розглядати в сесійній залі. Немає підстав для блокувань чи засідань в інших місцях», - сказав він.

При цьому Рибак підкреслив, що він підписав всі закони, які були прийняті на засіданні Ради на вулиці Банковій, 6/8Є, 4 квітня, і направив їх Президенту Віктору Януковичу.

Спікер висловив надію на те, що опозиція не буде блокувати парламент, і Рада продуктивно попрацює 16-19 квітня, повідомляють «Українські новини».

Крім того, Рибак виключає проведення позачергового засідання парламенту 15 квітня.

«Ми домовилися з опозицією, що питання такі, які в них є, ми поставимо на тижні (пленарному) з 16 по 19 квітня і задовольнимо всі вимоги», - сказав він.

Рибак зазначив, що опозиція погодилася з такою пропозицією і ніякого позачергового засідання не буде.

Він підкреслив, що 15 квітня на засіданні погоджувальної ради ще раз буде обговорено та погоджено порядок денний пленарного тижня 16-19 квітня.

За його словами, до порядку денного можуть бути включені такі питання як призначення виборів у Києві, скасування пенсійної реформи, декриміналізація статей Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Депутати від ПР і КПУ шляхом підняття рук ухвалили кілька законопроектів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

408