Співробітники міліції доставили шістьох активістів «Демократичного альянсу», які намагалися провести несанкціоновану акцію у селі Нові Петрівці, у Вишгородський райвідділ міліції, де на них складені відповідні адміністративні матеріали за непокору міліції та направлені до суду.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області, сьогодні, 10 квітня, на території села активісти намагалися провести захід, який напередодні широко анонсувався у засобах масової інформації.

Кілька днів тому голова сільради Родіон Старенький звернувся до суду про заборону проведення даного заходу та обмеження права на мирні зібрання на території населеного пункту, про що була винесена відповідна постанова.

«Перед початком акції він ознайомив громадян з постановою і попередив, що у разі невиконання вимог суду він буде змушений викликати представників правоохоронних органів, що і було зроблено», - йдеться у повідомленні.

Співробітники міліції, які прибули на місце події, неодноразово пропонували громадянам припинити проведення акції, на що жоден із активістів не відреагував.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313