Співробітники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України затримали у Києві злодія в законі, відомого у кримінальних колах як Марат Сухумський. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

«Чоловік коронований у 2000 році, в той час йому було всього 26 років. З того моменту став активним учасником так званого Сухумського клану. Відомо, що він тривалий час очолював на території Москви етнічну організовану злочинну групу, члени якої займалися крадіжками, здирництвом та розбійними нападами», - йдеться в повідомленні.

У 2003 році на території Російської Федерації за скоєння розбою Марат Сухумський був засуджений до 9 років позбавлення волі з відбуванням покарання у колонії суворого режиму. За цей час він неодноразово притягувався адміністрацією пенітенціарної установи до відповідальності за порушення режиму.

Наприкінці 2012 року 38-річний «законник» був звільнений. На сьогоднішній день він користується великим авторитетом у кримінальних колах і має широкі зв'язки у кримінальному середовищі. Також він завзято підтримує і поширює «злодійські традиції».

Саме тому «злодій в законі» видворений за межі України із забороною в'їзду терміном на 5 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

327