Опалювальний сезон 2012-2013 років завершиться у всіх регіонах України приблизно через два тижні. Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє прес-служба міністерства.

За його словами, у багатьох містах південних областей України і в Криму у зв'язку зі сприятливими погодними умовами місцеві ради прийняли рішення про завершення опалювального періоду. Також, за прогнозами синоптиків, найближчим часом очікується потепління в більшості регіонів України.

Темник додав, що Мінрегіон проведе ретельний аналіз нинішнього опалювального періоду і на його основі сформує план підготовки до нового опалювального періоду із зазначенням чітких заходів, реалізація яких дозволить забезпечити готовність до будь-яких ситуацій.

Нагадаємо, директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда заявив, що продовжувати опалювальний сезон у Києві не доведеться, тому що до середини квітня в місті та області встановиться досить висока температура повітря.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

472