Дівчину, що кинула під час прес-конференції кілька пакетів з брудом у народного депутата України (фракція Партії регіонів) Вадима Колесніченка, притягнуть до адміністративної відповідальності.

Як повідомили «Інтерфакс-Україна» у прес-службі головного управління МВС України в Києві, до неї будуть застосовані санкції за дрібне хуліганство.

Згідно з рішенням суду, активістці Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) загрожує штраф або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Нагадаємо, в Колесніченка кинули фекаліями на прес-конференції у вівторок у Києві, присвяченій проблемі використання мов при створенні біометричних паспортів.

Під час прес-конференції в зал зайшла молода дівчина, яка кинула в народного депутата два пакети з екскрементами. При цьому вона викрикнула фразу: «Бандити перейшли вже всі межі!».

Колесніченко ухилився від кинутих у нього пакетів; один з них розірвався на стіні за його спиною. Народний депутат назвав дівчину «хворою». Кинувши пакети, дівчина вибігла із залу, її затримала охорона. Потім співробітники ЗМІ викликали міліцію, щоб зафіксувати факт псування майна.

Дівчина повідомила журналістам, що її звуть Єлизаветою, і вона є активісткою Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

659