Повну реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві завершать до Дня Незалежності України. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час прямого ефіру на телеканалі «Київ», повідомляє прес-служба КМДА.
За його словами, основна частина робіт буде завершена до Дня Києва.

«На жаль, мінусові температури і рясні опади вплинули на графік виконання робіт, однак ми гарантуємо, що запланований обсяг робіт завершимо до Дня міста. Ми відновили фінансування цього проекту, є необхідні кошти для того, щоб роботи не припинялися і було залучено якомога більше фахівців. Сподіваюся, погодні умови нам посприяють, і влітку реконструкцію завершимо комплексно, орієнтовно, до Дня Незалежності», - сказав Попов.

Також голова КМДА повідомив, що на цьому тижні він проведе зустрічі з підрядними організаціями, щоб знайти можливість прискорити завершення робіт.

Крім того, Попов зазначив, що через несприятливі погодні умови і в зв'язку з подоланням наслідків негоди трохи збилися графіки виконання ямкового ремонту доріг.

«Ми вже повинні були б майже завершувати ремонт столичних доріг. До 20 квітня планували закінчити ямковий ремонт, проте терміни будуть продовжені», - додав голова КМДА.

Нагадаємо, реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі розпочато у 2012 році.
Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул доручив завершити будівництво розв'язки на Поштовій площі в Києві до кінця травня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336