Відставка Олександра Попова тільки додасть йому рейтингу і зробить недосяжним для конкурентів по мерських перегонах, вважає Кость Бондаренко.

«Думаю, чутки про відставку Олександра Попова, м'яко кажучи, сильно перебільшені. Банковій немає резону сьогодні сваритися з найбільш рейтинговим кандидатом у мери Києва. Тим більше що така відставка тільки додасть Попову симпатій серед киян», - сказав Бондаренко.

Політолог уточнив, що голова КМДА має другий за величиною рейтинг після Віталія Кличка, проте, за словами Бондаренка, «ймовірність того, що Кличко піде в мери, нульова». «По суті, сьогодні є Попов і є інші ймовірні кандидати, яких може бути і десять, і двадцять. При всій повазі до Петра Олексійовича (Порошенка) навіть його рейтинг на даний момент непорівнянний з рейтингом Попова», - сказав політолог.

За словами Бондаренка, «у разі відставки Попов тільки придбає прихильників. По-перше, і сьогодні, по суті, єдиним «недоліком» Попова люди називають приналежність до влади. По-друге, народ в Україні попросту любить тих, кого звільнили. Так що відставка глави КМДА була б нелогічним рішенням», - сказав експерт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

347