У Києві тимчасово закрито рух транспорту на вул. Краснодонській у Солом'янському районі у зв'язку з загрозою зсуву, повідомляє прес-служба головного управління столичної міліції.

«У зв'язку з можливим обвалом тимчасово закрито рух автотранспорту на ділянці вул. Краснодонської від площі Урицького до вул. Локомотивної у Солом'янському районі міста. Учасників дорожнього руху просять здійснювати об'їзд вказаної ділянки через пров. Кудряшова та вул. Локомотивну», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, у зв'язку з таненням снігу в Києві сталося кілька зсувів. Так, 2 квітня зрушився грунт зі схилу Замкової гори. Земляна маса з талим снігом залила будинку на вулиці Воздвиженській у Подільському районі столиці.

Загалом у столиці зафіксовано зсуви у 18-ти місцях, у тому числі на Аскольдовій могилі, в районі Зеленого театру, на Наддніпрянському шосе, вулиці Буковинській.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що на боротьбу із зсувами виділено понад 10 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281