Протягом тижня комісія, очолювана Головним інспектором Сухопутних військ Збройних сил України генерал-майором Ігорем Тимошенком, перевірить стан навчальної та методичної роботи, матеріально-технічної бази, фінансово-господарської діяльності, організації практичних занять з бойової підготовки з фахівцями факультету ВДВ і розвідки під час польового виходу на Широколанівському загальновійськовому полігоні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Інспектори під час контрольних занять також оцінять індивідуальну підготовку постійного складу управління навчального складу та факультетів високомобільних десантних військ і розвідки, підготовку фахівців матеріально-технічного забезпечення. Для цього військовослужбовці академії здадуть заліки зі стройової, фізичної, тактичної підготовки, знання статутів Збройних сил України, а представники факультету ВДВ і розвідки - додатково повітряно-десантної підготовки.

Серед інших завдань інспекційної комісії - визначення проблемних питань та надання допомоги в подальшому розвитку Військової академії в Одесі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229