Столичні кладовища активно готують до проведення поминальних днів. Про це заявив начальник управління ритуальних послуг Микола Бабій, повідомляє прес-служба КМДА.

Він зазначив, що вже проведена робота щодо зняття сухостійних та повалених дерев, виготовлені контейнери для сміття, тривають роботи з очищення територій кладовищ.

Фахівці ритуальних служб також планують відремонтувати 15 кв. м металевої огорожі та крівлі 3-х громадських вбиралень (Північного і Міського кладовищ), а також здійснити ремонт 540 контейнерів для сміття. Підготовлена ​​ необхідна спецтехніка, яка буде задіяна для виконання робіт з благоустрою.

Крім того, тривають роботи з підготовки і пуску поливальних водопроводів (88,07 км), ремонту і фарбуванню контейнерів для сміття (661 шт.), огорож, воріт, хвірток, арок, фасадів, бордюрів, громадських вбиралень.

Під час поминальних днів управління ритуальних послуг подбає про встановлення 122 тимчасових мобільних біотуалетних кабін на території кладовищ та забезпечить перевезення пасажирським транспортом громадян похилого віку та інвалідів.

Дні пам'яті на кладовищах будуть проходити з 9 по 14 травня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150