При аномальних снігопадах у Києві, а також у період танення снігу комунальні служби і кияни працювали злагоджено і ефективно. Це дозволило максимально оперативно реагувати на всі проблеми, що виникли. Такий досвід показав, що влада і жителі столиці можуть конструктивно співпрацювати, заявив в.о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.

«Ми створили Міський оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, який працює цілодобово. Склали карту можливих підтоплень, більше того, визначили адреси загрозливих місць і направили туди оперативні групи, які зустрічалися з мешканцями та поінформували про алгоритм дій у разі підтоплень», - цитує Голубченка прес-служба КМДА.

Високо оцінив в.о. першого заступника голови КМДА і співробітництво районів з ОСН та ОСББ, а також з волонтерами.

«Хочу відзначити роботу волонтерів, які нам суттєво допомагали, зокрема, надали оперативну інформацію. Події, які відбулися, продемонстрували нашу здатність співпрацювати з киянами, з тими, хто дійсно хоче допомогти, плідно взаємодіяти заради спільної мети», - зазначив Голубченко.

Як повідомляв ForUm, у Києві 22-23 березня була оголошена надзвичайна ситуація через аномальний снігопад.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153