Працівники польської прикордонної служби знову затримали п'ятьох громадян України, які перевозили за східний кордон Польщі крадені в інших державах Європейського Союзу мотоцикли та запчастини до них, повідомили у прес-службі Бещадського відділу польських прикордонників.

Прикордонники зауважили, що вони виявили 5 вкрадених у Німеччині та Італії мотоциклів, випущених з 2007 по 2013 рік, а також запчастини вартістю близько 70 тисяч доларів.

Троє українців затримані на паркінгу у Медиці на кордоні з Україною під час того, як вони завантажували запчастини мотоциклів у свій автомобіль, а ще двоє - у прикордонному пункті, через який вони намагалися вивезти крадені мотоцикли із Польщі. Справою займається поліція у Перемишлі, передає «УНІАН».

Нагадаємо, на початку лютого польські прикордонники повідомляли про спробу двох українців вивезти з Польщі крадені мотоцикли, що були у розібраному вигляді, вартістю близько 45 тисяч доларів.

З початку року прикордонники повідомляли також про декілька спробах вивезти в Україну дорогі автомобілі найвідоміших марок вартістю близько 65 тисяч доларів кожен.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

419