До прокуратури міста Києва надійшли результати розслідування кримінального провадження відносно Ярослава Мазурка за фактом скоєння ним низки кримінальних злочинів, у тому числі умисного вбивства, крадіжки, незаконного поводження зі зброєю і т.д., повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Наразі прокурори вивчають провадження на предмет повноти проведеного органами внутрішніх справ розслідування, достатності зібраних доказів причетності Мазурка до скоєння інкримінованих йому злочинів.

«За результатами цього вивчення прокуратурою буде прийнято процесуальне рішення відповідно до вимог чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ForUm, 26 вересня близько 15 години в столичному торговому центрі «Караван» невідомий убив трьох приватних охоронців і одного поранив.

7 жовтня голова МВС Віталій Захарченко заявив, що міліція встановила особу вбивці охоронців. Злочинцем виявився уродженець Львівської області Мазурок Ярослав 1974 року народження.

За даними МВС України, тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговому центрі, знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство.

У лютому 2013 року заступник начальника головного слідчого управління МВС Олександр Гончаров заявив, що провадження у кримінальній справі проти Ярослава Мазурка досі не закрито.

У Головному слідчому управлінні МВС України повідомили, що досудове розслідування у справі про розстріл охоронців у київському гіпермаркеті «Караван» завершено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292