Під час аномальних снігопадів у столиці, а також у період танення снігу комунальні служби і кияни працювали злагоджено й ефективно. Це дозволило максимально оперативно реагувати на всі проблеми, які виникали. Такий досвід показав, що влада і жителі столиці можуть конструктивно співпрацювати. Про це в ефірі програми «Столиця» на ТРК «Київ» сказав в. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми створили Міський оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, який працює цілодобово. Склали карту можливих підтоплень, більше того, визначили адреси потенційно небезпечних місць, і направили туди оперативні групи, які зустрічалися з мешканцями та поінформували про алгоритм дій у разі підтоплень», - зазначив в. о. першого заступника голови КМДА.

Високо оцінив Голубченко і співробітництво районів з ОСН та ОСББ, а також з волонтерами.

«Хочу відмітити роботу волонтерів, які нам істотно допомагали, зокрема, надали оперативну інформацію. Голова КМДА особисто зустрічався з волонтерами, щоб обговорити питання подальшого співробітництва. Загалом, події, що відбулися, продемонстрували нашу здатність співпрацювати з киянами, з тими, хто дійсно хоче допомогти, плідно взаємодіяти заради спільної мети», - зазначив Голубченко.

Як раніше повідомляв ForUm, у Києві при Міському штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій створено окрему групу, яка налагоджуватиме контакти і триматиме постійний зв'язок з волонтерами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135