Керівник Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко припускає, що поважною тональністю в листі до Президента Віктора Януковича колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко намагається знайти точки зближення з ним.

«Попередні листи відрізнялися агресивною манерою, тоді як у цьому - більш м'яка тональність. У Тимошенко це зміна тактики, вона завжди відрізнялася тим, що може сильно, а іноді і радикально міняти її. Іноді загравати, щоб використовувати в своїх інтересах. Таким чином, зокрема, поважним тоном, вона хоче, щоб Янукович приймав ті рішення, які відповідають її інтересам», - говорить він.

Фесенко допускає, що таким інтересом може бути пошук Тимошенко точок зближення з Януковичем, щоб він помилував її так само, як екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, повідомляє «Газета.ua».

«Такі мотиви у неї також можуть бути, тим більше зараз, на хвилі ейфорії від звільнення Луценка», - додав Фесенко.

Нагадаємо, що раніше Тимошенко написала Януковичу листа, в якому закликала Президента не підписувати закони, які були прийняті на «виїзному» засіданні Верховної Ради на вулиці Банковій. При цьому Тимошенко зазначила, що подібна ситуація вже була в історії України, коли їхня парламентська більшість зробила те ж саме - залишила сесійну залу і окремо від тодішньої парламентської опозиції приймала рішення в Українському домі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

285