У рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста у Києві проведуть два масштабні суботники: 13 квітня - загальноміський і 20 квітня - День довкілля. Про це, як повідомляє прес-служба КМДА, заявив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовий.

«Погодні умови надали можливість тільки у квітні розпочати активну роботу щодо санітарного очищення доріг, тротуарів, зелених зон вздовж доріг та місць загального користування. У заходах буде задіяний великий волонтерський рух «Зробимо Україну чистою». Переважно це роботи з благоустрою прибудинкових територій, територій, прилеглих до підприємств, установ та організацій, парків та скверів, берегових смуг водойм», - зазначив Садовий.

За його словами, під час весняного двомісячника райони та комунальні служби міста планують ліквідувати 164 стихійні звалища, облаштувати 139 нових контейнерних майданчиків, прибрати від піщаних заметів 1518 кілометрів доріг, а також очистити 106 гектарів берегових смуг водойм і близько 257 гектарів газонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242