Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін вважає, що рефері Віталій Годулян, який обслуговував гру 23-го туру чемпіонату України з футболу між «Динамо» і «Шахтарем», зіпсував її.

«Я думаю, була хороша гра у виконанні обох сторін. Ми володіли певною перевагою у другому таймі - у нас були більш небезпечні моменти. Я не обговорюю суддівство, але сьогодні суддя зіпсував гру», - цитує слова тренера офіційний сайт «Динамо».

«З іншого боку, приємно, що у грі моєї команди видно прогрес. Ми стаємо сильнішими. Це радує», - зазначив Блохін.

У свою чергу, наставник гірників Мірча Луческу заявив, що гра пройшла на високому рівні. «Гра, вважаю, вийшла видовищною. Рівня Ліги чемпіонів. Повторюся, є велике бажання, щоб у чемпіонаті України було побільше таких матчів, щоб частіше вболівальники так підтримували свої команди. Приємно, що саме у такій атмосфері ми добилися перемоги», - сказав він.

На його думку, «Динамо» провело кращу гру цього чемпіонату. «Як ми і передбачали, «Динамо» зараз перебуває у дуже хорошому фізичному стані. Особливо, це стосується гравців середньої лінії. Суперник був гостріший, вибуховий. У наших же діях на перший план вийшла техніка», - підсумував Луческу.

Нагадаємо, центральна гра 23-го туру чемпіонату України з футболу завершилася перемогою «Шахтаря» з рахунком 2:1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253