Для теплопостачання міста Світлодарська, де 29 березня сталася пожежа на Вуглегірській ТЕС, побудують нову котельню.

Як повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації, таке рішення прийняте на нараді під керівництвом першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександра Аліпова, на якому розглядалися можливі варіанти відновлення системи теплопостачання міста.

«Прийнято рішення про будівництво котельні на базі існуючого будинку. Це допоможе забезпечити всіх жителів Світлодарська опаленням і гарячою водою до початку опалювального сезону 2013 -2014 року», - йдеться у повідомленні.

Відповідну пропозицію буде передано в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для подальшого затвердження.

Нагадаємо, 29 березня, о 15:15 у Світлодарську на Вуглегірській теплоелектростанції ДАЕК «Центренерго» на другому блоці сталося загоряння обладнання, яке перетирає вугілля в пил. Надалі вогонь поширився на покрівлю будинку на площі орієнтовно 1500 кв.м.

Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести оперативне розслідування обставин виникнення пожежі на Вуглегірській теплоелектростанції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220