Питання підписання Угоди про асоціацію з ЄС зблизить позиції провладних і опозиційних депутатів, і закони з євроінтеграції будуть прийняті. Про це заявив глава Верховної Ради України Володимир Рибак в ефірі телеканалу «Інтер».

«Я запросив до Верховної Ради 25 або 26 послів всіх великих держав, у тому числі і держав Євросоюзу, і сказав послам, щоб вони поінформували свої уряди про сформовану в Україні ситуацію, перш за все, у парламенті», - заявив Рибак, повідомляє «РБК-Україна».

Він зазначив, що питання про підписання асоціації з ЄС зблизить депутатів із більшості та опозиції.

«Всі закони, які є нашими зобов'язаннями перед Європою... Я говорив про те, що ми їх приймемо. Я думаю, що євроінтеграція дозволить зблизити позиції і провладних депутатів, і опозиційних депутатів заради великої ідеї, яка нас сюди направила. Я не розумію такого варіанту, щоб працювала або одна фракція або інша. Парламент повинен працювати разом, ідучи назустріч один одному», - зазначив Рибак.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради Володимир Рибак вважає, що якщо ВР не зможе працювати, їй потрібно або розпуститися, або Президент має прийняти рішення про дострокові вибори, або ж це питання має бути винесене на референдум.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

288