Системна робота протягом останніх років дозволяє домагатися позитивних результатів навіть у складних ситуаціях, у тому числі й у складних для весняно-польових робіт. Такий висновок зробив прем'єр-міністр України Микола Азаров за результатами своєї поїздки до Житомирської області, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

Азаров під час поїздки переконався, що приблизно 90% озимих перебувають у хорошому стані.

«Звичайно, затримка з приходом тепла, а вона оцінюється приблизно у два-три тижні, зажадає від селян максимальної концентрації сил, ресурсів і проведення весняно-польової кампанії у дуже стислі терміни. По суті, будуть збігатися строки сівби ранніх і пізніх ярових», - написав він.

Прем'єр-міністр спрогнозував, що посівна кампанія буде складною.

«Але також вселяє оптимізм підготовленість всіх керівників і наявність необхідної техніки, запаси мінеральних добрив та засобів захисту рослин. Є певне задоволення від того, що системна робота протягом останніх років дозволяє домагатися системних результатів навіть у такій складній ситуації, яку ми маємо зараз. І це найголовніший висновок із моєї поїздки по Житомирській області», - зазначив Азаров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267