Уряд вітає рішення парламентської більшості провести пленарне засідання Верховної Ради у будівлі комітету на вулиці Банковій. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров написав на своїй сторінці у Facebook.

«Те рішення, яке прийняла більшість народних депутатів і зуміла хоча б один день зробити робочим, це, безумовно, правильно, і уряд його вітає», - написав прем'єр.

Азаров висловив жаль з приводу того, що на цьому тижні сили опозиції знову блокували роботу парламенту.

«На цьому тижні, на жаль, знову сили опозиції блокували нормальну роботу парламенту. Я хотів би поставити запитання виборцям: як до цього ставитися? У складній економічній ситуації блокується робота дуже важливого законодавчого органу, без якого неможлива системна робота щодо запобіганню кризи», - зазначив він.

«За що борються ваші обранці? За владу? Так вони її мали. У демократичному суспільстві за владу борються на виборах, а після виборів меншість не заважає роботі більшості – це закон демократичного суспільства», - підкреслив глава уряду.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання у будівлі комітетів ВР на вул.Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Сьогодні представники опозиції знову заблокували роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312